pragmatic bi steen dybboe consulting icon

Konsulent

Jeg yder ekspertbistand inden for mine fokus områder og giver input til valg af løsnings-arkitektur samt review af eksisterende løsninger.

Jeg har stor erfaring med udvikling af datavarehus løsninger og kan derfor være med til at perspektivere løsningsmuligheder.

pragmatic bi steen dybboe development icon

Udvikler

Jeg har mange års erfaring med applikations- og databaseudvikling. Jeg har fokuseret meget af mit arbejde omkring udvikling datavarehus arkitekturer, samt implementering af samme.

Teknologisk spænder jeg over en lang række platforme, men fokuserer primært på teknologier relateret til Microsoft BI Stack, det vil sige SQL Server, SSIS, SSAS og SSRS.

Af programmeringssprog anvender jeg oftest SQL, C# og R, men har gennem årene arbejdet med en del forskellige sprog.

Jeg indgår i et konsulent netværk, hvor vi udvikler end-to-end Business Intelligence og Information Management løsninger på Microsoft SQL Server. Vi er alle spidskompetencer indenfor vores områder og kan derfor levere kvalitet i topklasse på selv de største projekter.

pragmatic bi steen dybboe teaching icon

Underviser

Jeg har mange års undervisningserfaring fra forskellige organisationer, baseret på dagligt arbejde med værktøjer, principper og processer, og med fokus på praktisk anvendelse.

Pegasus

Pegasus Park

En komplet BI løsning for et mindre firma

Datavarehuse behøver ikke at være komplicerede. Med udgangspunkt i en pragmatisk tilgang arbejder jeg med designs, der oftest er baseret på dimensionelt modellerede datavarehuse ud fra Kimball’s idéer omkring datavarehus arkitektur.

For ikke at skulle beskrive dette abstrakt, arbejder jeg med koncept-datavarehuset “Pegasus Park”, der med et minimum af data kan demonstrere de principper, jeg gerne vil lægge til grund for mit arbejde.

“Pagesus Park” omfatter alt fra en datakilde, over data konsolidering, dimensionel modellering og datamart.

Derfor bliver en undervisning eller en demonstration af datavarehus teknologier aldrig en teoretisk gennemgang – der vil altid være demo og hands-on muligheder..